24

oktober

2020

WORKSHOP | Foodfotografie met je mobiel

13:00 - 16:00 uur

Locatie: Esdoornstraat 3, 8021 WB te Zwolle

Een interactieve workshop door fotografe Jessica Kittle.

Foto’s van eten; Instagram en Facebook staan er bol van. Niet alles ziet er even smakelijk uit. Heb je weleens met je smartphone een pan noodles gefotografeerd onder je afzuigkap?

Hoe maak je nou een mooie foto van je prachtige zelfgebakken taart, dat recept voor die heerlijke zomerse salade van je buurman of de paella van je oma?

Daar ga ik je van alles over vertellen! Over de trucs van de professionals. Over licht, scherpte en onscherpte, compositie en kleur. Dan gaan we heel veel foto’s maken en je foto’s bespreken. Na afloop stuur ik je per e-mail een e-book waarin alles nog een keer uitgelegd wordt.

Is de workshop ‘foodfotografie met je mobiel’ iets voor jou?

Als je bijvoorbeeld prachtige taarten kunt bakken, nieuwe recepten ontwikkelt voor je blog, veel weet van gezond (of ongezond) eten en daar een boek over wilt schrijven, een menukaart voor je restaurant wilt verfraaien met mooie foto’s, elke dag je ontbijt, lunch en avondeten op Instagram wilt posten, de producten in je bakkerij/kaasmakerij/biologische winkel/moestuin fotografeert voor je website, een enthousiaste fotograaf bent maar dat familierecept voor macaroni er maar niet mooi op krijgt, of als je gewoon van lekkere dingen houdt. Na de workshop mag je namelijk alles opeten dat we hebben gefotografeerd!


Praktische informatie:

Locatie:  Esdoornstraat 3, 8021 WB te Zwolle.
Tijd: van 13.00 uur tot 16.00 uur met daarna nog een hapje en een drankje.
Investering: €89,- per persoon, inclusief hapjes en drankjes tijdens en na de workshop en gerechtjes om te fotograferen.

Uiteraard worden alle corona-maatregelen zorgvuldig nageleefd!

Meld je aan per e-mail of via de website!

Na aanmelding krijg je een bevestiging per e-mail.