Werkplek huren @ Grote Voort

Ateliers, werkplaatsen, workshopruimtes, muziekstudio’s en nog veel meer. Aan de Grote Voort 8-10 in Zwolle wordt volop gewerkt aan wat de grootste creatieve broedplaats van de stad gaat worden voor innovatieve kunstenaars, culturele ondernemers en creatieve business.

Er zat ooit een onderneming die scheepsonderdelen reviseerde. De panden op nummer 8 en 10 bieden bij elkaar een vloeroppervlak van 5500 vierkante meter. Het geheel houdt de zogeheten ‘industriële uitstraling’.

Er is een ‘Ambachtstraat’ gebouwd met ongeveer tien ateliers en werkplaatsen van maar liefst zes meter hoog. We beschikken over een Theaterwerkplaats van maar liefst 600 m² groot incl. keuken, toiletten, kantoor, bar en grote zaal met techniek en een podium.

De Mainloods op nummer 10 biedt een breed spectrum aan als het gaat om creativiteit. De voorkant met kantoorruimtes is ingevuld door muziekschool Grandesco met hun eigen bandruimtes. Er is een winkelstraatje waar makers hun producten ontwikkelen en aanbieden. Op termijn wordt deze locatie aangevuld met een horeca in een grote glazen kas. Achterin de Mainloods is ruimte gereserveerd voor een dansschool, conceptontwikkelaar en diverse video/fotografen. komt alles op het gebied van muziek.

Wil je meer info, ben je op zoek naar een bedrijfsruimte of wil je een afspraak maken voor bezichtiging? Stel jezelf voor en geef je wensen door via het Contactformulier en dan nemen wij contact met je op!