FOTOGRAFIE | Bekroonde fotowerken Ina Vrinssen

20 oktober 2020

Fotografe Ina Vrinssen hangt vier bekroonde fotowerken, vanuit haar lijn Pure Nature Art, op in de Vide aan de Esdoornstraat. Een project die Ina door de coronacrisis is opgestart, puur voor eigen plezier. In de eerste weken voelde zich behoorlijk onthand en liep ze met haar ziel onder de arm. Nadat ze zich herpakt had, is ze zich gaan richten op macrofotografie met natuur, water en licht.

Foto van Ina Vrinssen

Op een gegeven moment ging dit zijn eigen leven leiden en zag Ina overal onderwerpen. In de tuin, in de tuin van haar buren, bossen bloemen die ze kreeg, in de berm tijdens wandelingen en in de bloemenwinkel op de hoek. Ze vond het zowat verslavend en ondertussen lag haar studio vol met allerlei materiaal waarvan ze nooit had verwacht aan te schaffen. Een studio vol met injectienaalden, glycerine, kneedgum, pincet, enzovoorts.

Ina is trots op haar serie en de pracht van de serie is niet onopgemerkt gebleven. Ina is genomineerd voor de Master Photographers Network iBeeld Award en heeft de 2e plek veroverd. Erg knap! Wie weet krijgt de serie nog een staartje, wie weet blijft het vrij werk.

Ina, gefeliciteerd met je Zilver Award. Wij genieten van je mooie fotowerken!

Dit is een samenwerking tussen:
Fotografe Ina Vrinssen & Creatieve Coöperatie Zwolle