VLOGCLUB | Leer vloggen, profileer online

26 juni 2020

Ben je ook zo veel in beeld? Met z’n alle Facetimen, beeldbellen, teamsen en vloggen we er op los in deze periode. En om je daarmee te helpen hebben wij onze Vlogcursus omgebouwd naar een online cursus via teams. In twee uur geven we je tips om te filmen met je mobiel en coachen we je op inhoud. 

Het was natuurlijk best even zoeken hoe je ook via internet een interactieve en waardevolle cursus kan aanbieden. Familie en vrienden moesten eraan geloven en ‘vrijwillig’ proefdraaien. Maar het is gelukt en inmiddels hebben we ook online verschillende cursussen vloggen gegeven. Met een super mooi resultaat want de vlogs vliegen ons om de oren.

Wil jij ook samen met je team of voor je eigen bedrijf handvaten krijgen hoe je goed op beeld overkomt en/of hoe je mooie content kan maken met je telefoon? Schroom niet en bel, app of mail De Vlogclub via 0612381235 of stuur een e-mail naar info@devlogclub.nl. Natuurlijk kun je ook eerst een kijkje nemen op onze website. We horen en zien elkaar hopelijk online en offline!

Dit is een initiatief van:
Rianne en Evelien | De Vlogclub